Gå til hovedindhold
Hjem

Top menu

  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice

Main navigation

  • Afdelinger
    • Familiespejder i Skjoldhøj Gruppe (3-6 år)
    • Mikroer
    • Minier (3-4 Klasse)
    • Juniorer
    • Trop
    • Seniorer
    • Ledere i Skjoldhøj Gruppe
  • Kalender
  • Gruppen
    • Om gruppen
  • Shelter
  • BLIV LEDER
  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice
  • Bliv spejder
Røget laks
Røgning og saltning af madvarer
Fotograf
london smoke & Cure
Startdato 6. okt 2020 18:30 - 20:30

Konservering af mad

Hvordan får du madvarer til at holde længere? Det er et spørgsmål som vi mennesker har søgt svar på siden tidernes morgen. På dette møde vil vi introducere jer til nogle af de metoder man har brugt til at få mad til at holde længere. Det er bl.a. saltning og røgning af forskellige madvarer. 

På møde påbegynder vi saltning af bacon som efterfølgende skal røges således at vi har dejligt hjemmelavet bacon som vi kan tage med på turen senere på måneden.
Vi prøver også kræfter med at røge laks som forhåbentlig bliver mega godt. 

Praktisk information

Startdato
6. okt 2020 18:30 - 20:30
Sted
Skjoldhøj Gruppe, Trueholmvej 10, 8381 Tilst
Enheder
Trop i Skjoldhøj Gruppe
Meld afbud

Kontakt

Skjoldhøj Gruppe
Trueholmvej 10
8381 Tilst
Danmark

23 60 24 99
info@truespejder.dk

Følg os på

Læs vores cookiepolitik her

En del af

Det Danske Spejderkorps logo